Italautomata bérlés

Vállaljuk kávégép, kávéautomata, üdítőital automata, snack és kombinált automaták telepítését egyedi konstrukció szerint is.
Partnereink megelégedését a következőkkel biztosítjuk:

akár ingyenes kihelyezés
folyamatos feltöltés
rendszeres karbantartás

állandó szervízháttér


Telepítési feltételek

Önnek nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot és egyeztetni kollégánkkal az igényeket. A megegyezést követően a kiválasztott italautomatát / italautomatákat cégünk a helyszínre szállítja és szervízünk munkatársai a kijelölt helyen beüzemelik a gépet.

A DrCoffee kávéautomaták működéséhez 220V-os hálózati feszültség és egy vízhálózatra való csatlakozás szükséges. Amennyiben az italautomata mellett nem található vízbekötési lehetőség, úgy szervízes kollégánk átlátszó flexibilis vízcsővel vezeti oda a vizet a géphez. Az üdítőital és snack automata esetében elegendő a 220V-os áram csatlakozás.

Az automaták csatornabekötést nem igényelnek.

 

 

Italválaszték

Automatáink lehetséges választéka az Önök igényeihez igazodva kerül kialakításra. Az elérhető termékválaszték azonban függ az adott automata típusától.
A hosszú és rövid kávé, illetve ezek cukros és tejes variációi, a Cappuccino, a Csokoládé, a Citromos Tea minden gépünk alapválasztéka.

Minden kávégépünk, kávéautomatánk szemes kávéból frissen darálja és főzi a kávét.

Minden DrCoffee italautomata, kávégép rendelkezik HACCP kézikönyvvel, mely az uniós élelmiszer-egészségügyi előírások alapján készül.

Kérjük, nézze meg itt: milyen töltőanyagokat használunk automatáinkba.

kávéautomata érmék

 

 

Euro érme DrCoffee gépekben

 

Fizetési lehetőségek

Automatáink teljesen új, MEI által gyártott, legkorszerűbb érmevizsgáló rendszerrel kerülnek kihelyezésre.
Alapból minden kihelyezett automatánk elfogadja az 5-10-20-50-100-200 Ft-os érméket és ezekből vissza is adnak, de ezzel párhuzamosan akár már Euróval is fizethet a vásárló. A bedobott Euro érméket az automata rögtön átszámítja Forintra és a kijelzőre már Forintban kerül kijelzésre a bedobott összeg. A visszaadás minden esetben Forintban történik.

Nagy forgalmú helyen lehetőség van az italautomatába papírpénz elfogadó beépítésére is.


Papírpénz elfogadás DrCoffee automatákbanÚj technikai fejlesztés cégünknél: Bankkártya elfogadó rendszer!

Külső egységén keresztül bankkártya elfogadóként funkcionál, Paypass és chipes kártyákkal is kommunikál, lehetővé téve a készpénzmentes vásárlást.
Továbbá saját kártya rendszerével, vagy a meglévő belépő kártyák rátanításával a támogatott dolgozói kávéztatás is megoldható bármilyen formában, tetszőleges mértékben, korlátozással vagy korlátlanul, online ellenőrizhetően. Ideális bármilyen tetszőleges összegű havi támogatás nyújtására a dolgozók felé.
Az automatában történt kártyás vásárlások tranzakciós díjjal nem járnak!

 

Bankkártya elfogdás DrCoffee automatákban

 

 

Üzemeltetés

A telepítést követően töltős kollégánk rendszeresen ellenőrzi a kávégépet, italautomatát minimum hetente egyszer, de igény szerint többször is. A gép teljes feltöltése mellett elvégzi az italautomata külső és belső tisztítását is, gondoskodik róla, hogy a kávégép, italautomata tökéletes műszaki és esztétikai állapotban kerüljön ismét működésbe az ajtó becsukása után…
Hibabejelentés

Hiba vagy panasz esetén az italautomatán elhelyezett Ingyenesen Hívható Zöld Számon tehetik meg észrevételeiket, ezt telefonos kollégánk rögzíti és azonnal intézkedik a hiba elhárításáról.
További extra szolgáltatásunk

Nagyobb létszámú munkahely esetén cégünk az együttműködés idejére kihelyez egy szóda/vagy vízgépet, melyet az ott dolgozó kollégák ingyenesen használhatnak, szóda esetén ez védőitalnak is ideális!

Játssza le saját reklámját digitális ajtóval felszerelt érintőképernyős gépünkön! Erről a gépről további információt talál a "szemes kávés kávégépek" menüpontban az érintőképernyős név alatt.


Kérjen ajánlatot a Dr Coffee munkatársaktól, hogy a megfelelő kávégép, italautomata kiválasztásával a lehető legjobb szolgáltatást kaphassák!