Italautomata bérlés

Vállaljuk kávéautomaták, üdítőital automaták, snack automaták telepítését egyéni konstrukció szerint is.
Partnereink megelégedését a következőkkel biztosítjuk:

ingyenes kihelyezés
folyamatos feltöltés
rendszeres karbantartás

állandó szervízháttér

Bérleti díj

A kitelepített DrCoffee italautomatákért NEM KÉRÜNK bérleti díjat, soha. Sőt… ha a forgalom lehetővé teszi, úgy cégünk fizet az Önök cége felé a fogyásból arányosan bérleti díjat, vagyis nemcsak egy szolgáltatást kapnak az ott dolgozók hanem a cég is bevételhez juthat.
Ennek részleteiről személyes ajánlat formájában tájékozódhat.

Önnek nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot és egyeztetni kollégánkkal az igényeket. A megegyezést követően a kiválasztott italautomatát / italautomatákat cégünk a helyszínre szállítja és szervízünk munkatársai a kijelölt helyen beüzemelik a gépet.
Telepítési feltételek

A DrCoffee kávéautomaták működéséhez 220V-os hálózati feszültség és egy vízhálózatra való csatlakozás szükséges. Amennyiben az italautomata mellett nem található vízbekötési lehetőség, úgy szervízes kollégánk átlátszó flexibilis vízcsővel vezeti oda a vizet a géphez. Az üdítőital és snack automata esetében elegendő a 220V-os áram csatlakozás.

Az automaták csatornabekötést nem igényelnek.

 

 

 

Italválaszték

Italautomatáink lehetséges választéka az Ön fantáziájától függ. Az elérhető italválaszték azonban az automaták, kávégépek típusától függően kombinálható.
A hosszú és rövid kávé, illetve ezek cukros és tejes variációi, a Cappuccino, a Csokoládé, a Citromos Tea minden gépünk alapválasztéka.

Ezen felül opcionálisan a gépből még választható akár rumos-diós csoki, vaníliás tejital, vaníliás csoki, vaníliás cappuccino, tejes kávé, wiener melange, olasz cappuccino és forró leves.
Igény szerint kérjen Frissen főzős (espresso) kávégépet, amely szemes kávéból helyben darálja és főzi a kávét! Újdonságként megjelent gépeinkben a bio kávé. Ezekről a lehetőségekről kérdezze meg kollégánkat!

Minden DrCoffee italautomata, kávégép rendelkezik HACCP kézikönyvvel, mely az uniós élelmiszer-egészségügyi előírások alapján készül.

Kérjük, nézze meg itt: milyen töltőanyagokat használunk automatáinkba.

kávéautomata érmék

 

Felszereltség
A DrCoffee italautomaták modern érmevizsgáló rendszerrel vannak felszerelve, gépeink elfogadják az 5-10-20-50-100-200 Ft-os érméket és ezekből vissza is adnak! Nagy forgalmú helyen lehetőség van az italautomatába papírpénz elfogadó beépítésére is.
Üzemeltetés

A telepítést követően töltős kollégánk rendszeresen ellenőrzi a kávégépet, italautomatát minimum hetente egyszer, de igény szerint többször is. A gép teljes feltöltése mellett elvégzi az italautomata külső és belső tisztítását is, gondoskodik róla, hogy a kávégép, italautomata tökéletes műszaki és esztétikai állapotban kerüljön ismét működésbe az ajtó becsukása után…
Hibabejelentés

Hiba vagy panasz esetén az italautomatán elhelyezett Ingyenesen Hívható Zöld Számon tehetik meg észrevételeiket, ezt telefonos kollégánk rögzíti és azonnal intézkedik a hiba elhárításáról.
További extra szolgáltatásunk

Nagyobb létszámú munkahely esetén cégünk az együttműködés idejére kihelyez egy szóda/vagy vízgépet, melyet az ott dolgozó kollégák ingyenesen használhatnak, szóda esetén ez védőitalnak is ideális!


Kérjen ajánlatot a Dr Coffee munkatársaktól, hogy a megfelelő kávégép, italautomata kiválasztásával a lehető legjobb szolgáltatást kaphassák!